fredag den 25. november 2011

Hønsesalat med æble og estragon

400 g kyllingeinderfilet
vand + 1 gulerod, 2 laurbærblade, 1 spsk peberkorn og 1 tsk til kogning af kyllingen

1 æble
1 dl creme fraiche
2 spsk øko mayonaise
1 tsk grov sennep
1 - 2 tsk estragon
1 tsk salt
lidt peber
8 skriver bacon
lidt purlød, karse eller tomater til pynt
4 skiver ristet rugbrød

 Sådan gør du:
  1. Kog kyllingen 20 min
  2. Lad kyllingen køle af og skær det i små tern
  3. Bland creme fraiche, mayo, estragon, sennep, salt og peber sammen
  4. Tag kernehuset ud af æblet og skær det i tern - rør det i dressingen
  5. Tilsæt kylligen og vend det hele sammen
  6. Steg baconen sprød
  7. Pynt salaten med lidt grønt og bacon
  8. Serveres på ristet rugbrød

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: