mandag den 7. november 2011

Okseruller med bacon og timian

6 skiver okseinderlår i 3-5 mm
3 skiver bacon 1 cm tykke
5 kvist timian
2 fed hvisløg
5 skalotteløg
1 gulerod
3 laurbærblade
5 dl hvidvin
1 tsk peberkorn
1 tsk salt
1 håndfuld kantareller eller andre svampe
2 spsk olie

Sådan gør du:
  1. Skæt hver skive bacon ud i 4 aflange stykker
  2. Læg 2 stykker bacon i forlængelse af hinanden på hvert stykke kød
  3. Læg en timian kvist på og rul den sammen og bind den sammen med en bomuldsnor - lav alle 6 ruller
  4. Pil løg og skær dem ud i både
  5. Pil hvidløget og skær det i tynde skiver
  6. Skræl guleroden og skær den i tern
  7. Kom lidt olie i en gryde og varm det op
  8. Brun  rullerne
  9. Tilsæt hvidløg, løg, gulerod, svampe, laurbærblade, hvidvin, salt og peberkorn
  10. Lad det simre i 4 time på det laveste blus eller i ovnen ved 120 grader.
  11. Serveres med kartoffel eller rodfrugtmos


    Ingen kommentarer:

    Send en kommentar

    Skriv endelig en kommentar: