3 skiver bacon 1 cm tykke
5 kvist timian
2 fed hvisløg
5 skalotteløg
1 gulerod
3 laurbærblade
5 dl hvidvin
1 tsk peberkorn
1 tsk salt
1 håndfuld kantareller eller andre svampe
2 spsk olie
Sådan gør du:
- Skæt hver skive bacon ud i 4 aflange stykker
- Læg 2 stykker bacon i forlængelse af hinanden på hvert stykke kød
- Læg en timian kvist på og rul den sammen og bind den sammen med en bomuldsnor - lav alle 6 ruller
- Pil løg og skær dem ud i både
- Pil hvidløget og skær det i tynde skiver
- Skræl guleroden og skær den i tern
- Kom lidt olie i en gryde og varm det op
- Brun rullerne
- Tilsæt hvidløg, løg, gulerod, svampe, laurbærblade, hvidvin, salt og peberkorn
- Lad det simre i 4 time på det laveste blus eller i ovnen ved 120 grader.
- Serveres med kartoffel eller rodfrugtmos
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: