vand og en hønsebouillonterning til kogning af kornene
2 stænger bladselleri
1 æble
50 hassel - eller valnødder
100 g vesterhavsost fra Thise eller en anden tør ost
2 spsk olie
2 spsk æbleeddike
1 tsk dijonsennep
1 tsk flydende honning
1/2 tsk salt
lidt peber
1dl hakket persille
Sådan gør du:
- Kom kornene i en gryde og dæk dem med vand, tilsæt en bouillonterning og kog dem i 20 min
- Lad kornene køle af
- Rist nødderne gyldne i ovnen eller på en pande
- Skær bladselleri i tynde skiver
- Tag kerne huset ud og skær æblet i tern
- Skær osten i tern
- Bland eddike, sennep, honningsalt, peber og olie sammen i en lille skål og hæld det over kornene
- Tilsæt bladselleri og æble
- Pynt med nødder og hakket persille
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: