søndag den 13. november 2011

Laksemousse med kapers

200 g fersk laks
200 g røget laks
2 spsk kapers
1 skalotteløg
1 tsk dijonsennep
saften fra 1/2 citron
1 potte dild
1 dl creme fraiche
1/2 tsk salt
5 kværn peber
4 stk rugbrød

 Sådan gør du:
  1. Damp den ferske laks i 10 min ved at lægge den i en gryde og komme lidt vand og evt hvidvin i gryden så den knap er dækket
  2. Lad laksen køle af
  3. Hak den røget og dampede laks lidt groft
  4. Pil og hak løget
  5. Hak kapers og dild
  6. Bland creme fraiche, laks, løg, sennep, saften fra citronen, dild, kapers, salt og peber sammen
  7. Rist rugbrødet i ovnen eller på en brødrister til det er sprødt og skær det ud trekanter
  8. Anret laksemoussen på rugbrødet - pynt med lidt kapers og dild

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: