200 g røget laks
2 spsk kapers
1 skalotteløg
1 tsk dijonsennep
saften fra 1/2 citron
1 potte dild
1 dl creme fraiche
1/2 tsk salt
5 kværn peber
4 stk rugbrød
Sådan gør du:
- Damp den ferske laks i 10 min ved at lægge den i en gryde og komme lidt vand og evt hvidvin i gryden så den knap er dækket
- Lad laksen køle af
- Hak den røget og dampede laks lidt groft
- Pil og hak løget
- Hak kapers og dild
- Bland creme fraiche, laks, løg, sennep, saften fra citronen, dild, kapers, salt og peber sammen
- Rist rugbrødet i ovnen eller på en brødrister til det er sprødt og skær det ud trekanter
- Anret laksemoussen på rugbrødet - pynt med lidt kapers og dild
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: