30 g
gær
2,5 dl
lunkent vand
3 tsk
sukker
1 dl
yoghurt
1 æg
1,3 dl
smeltet smør
2 tsk
salt
550 g
mel
2 tsk
jomfru i det grønne
2 dl
yoghurt til pensling
Olie
Sådan gør du:
1)
Opløs gæren i vandet
2)
Rør sukker, yoghurt, æg, smeltet smør,
salt og mel i og ælt dejen smidig og glat
3)
Lad dejen hæve til dobbelt størrelse
ca 1 time
4)
Del dejen i 5 stykker og lad dem efter
hæve i 30 min
5)
Varm ovnen op til 230 grader
6)
Form dejen til dråbeformet brød
7)
Pensel dem med yoghurt og drys jomfru
i det grønne på
8)
Bag dem i ca 10 min eller til puffer
op og bliver smukt gyldne
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: