søndag den 23. oktober 2011

Lam i spinat

400 g lammekød i tern
20 g smør
1 hakket løg
1 fed presset hvidløg
2 cm revet ingefær
1 hakket chili
1 spsk karry
3 dl vand
300 g spinat
1 dl fløde eller creme fraiche 38 %
Salt og peber

Sådan gør du:
1)      Forbered løg, hvidløg, ingefær og chili
2)      Smelt smørret og rist krydderierne
3)      Brun kødet i smørret
4)      Tilsæt løg
5)      Kom vand, salt, hvidløg, ingefær og chili i og lad det simre i 30-40 min under låg
6)      Tag låget af og lad noget af vandet koge væk – ca 10 min
7)      Hak spinaten
8)      Tilsæt fløde og spinat
9)      Smag til med salt og peber

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: