300 g rødbeder
300 g kartofler
1 løg
1 dl olivenolie
1 tsk salt
300 g kartofler
1 løg
1 dl olivenolie
1 tsk salt
10 kværn peber
Sådan gør du:
1) Skræl og riv rødbederne, løg og kartoflerne
2) Hæld halvdelen af olien på en varm pande, kom rødbede-kartoffelmassen
på, og sautér den 3-4 min til massen begynder at
klistre.
på, og sautér den 3-4 min til massen begynder at
klistre.
3) Skru op for varmen, og form massen til en tyk rösti- pandekage og steg
den ved jævn varme i ca. 10 min
den ved jævn varme i ca. 10 min
4) Vend forsigtigt röstien ud på et låg eller et rundt fad og glid den
tilbage på panden med den stegte side opad. Steg den endnu 6 - 8 min. til rødbeder og kartofler er helt møre.
tilbage på panden med den stegte side opad. Steg den endnu 6 - 8 min. til rødbeder og kartofler er helt møre.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: