500 g jordskokker
6 dl hønsebouillon
1 dl fløde
3 dl mælk
8 store kammuslinger
olie til stegning
1 hakket fed hvidløg
salt og peber
Crotons
4 skiver daggammelt brød
olie til stegning
salt
Persillepesto
1 bundt persille
1/4 fed hvidløg
1/2 dl olie
1 spsk ristede pinjekerner
1 spsk parmesan
lidt citron
Sådan gør du:
Suppen
- Skræl jordskokker og kartofler og skær dem i tern
- Kog dem i hønsebouillon og mælk i 20 min
- Blend det til en cremet suppe
- Tilsæt fløde og smag til med salt og peber
sådan gør du:
- Skær brødet i små tern
- Kom olie på en pande og steg dem sprøde og gyldne
- Drys lidt salt på
Sådan gør du:
- Blend alle ingredienserne godt
- Smag til med salt
Sådan gør du:
- Dup dem køkkenrulle så de er helt tørre
- Varm olie og hvidløg op
- Steg dem 1-2 min på hver side til de er gydne
- Drys med salt
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: