mandag den 24. oktober 2011

Friske forårsruller


24 stk rispapir
2 gulerødder
1 agurk
3 forårsløg
24 sukkerærter
Salat fx spæde salatblade eller ærteskud eller andre spirer
300-500 g Kylling, andebryst eller oksekød eller rejer uden kød
Sød chilisauce og sojasauce
* Du kan stort set bruge alle grønsager

Sådan gør du:
1)      Vask grøntsagerne
2)      Skræl gulerødderne
3)      Skær grøntsagerne i meget tynde stave
4)      Steg kødet på en pande
5)      Kom kogende vand op i et fladt fad
6)      Dyp rispapiret i vandet og læg den på et rent viskestykke
7)      Kom lidt fyld på
8)      Fold papiret om fyldet – først den øverste så det lige dækker fyldet, så siderne ind over og til sidst ruller du den helt sammen, så den lukker sammen
9)      Skær dem skråt over på midten
10) Serveres med sød chilisauce og soya