1
pakke butterdej
Fyld:
¼ dl
vand
¼ tsk
salt
200 g frossen spinat
10 g smør
½ løg
100 g feta
Lidt
muskatnød
Peber
Sådan
gør du:
1)
Skil
butterdejspladerne ad
2)
Kom
vand, spinat og salt i en gryde og lad det koge op.
3)
Hæld
vandet fra
4)
Hak
løget og svits det i en gryde
5)
Tilsæt
spinat, muskat og peber
6)
Del
hver butterdejsplade i 4 stykker og rul hvert stykke lidt ud til ca et kvadrat
7)
Fordel
fyldet på alle butterdejsstykkerne og kom lidt feta på
8)
Fold
hjørnerne sammen således det bliver en lille butterdejsfirkant
9)
Pensel
pakkerne
10) Bag dem i ovnen ved 175 grader
i 20 min
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: