mandag den 24. oktober 2011

Butterdejspakker

1 pakke butterdej
Fyld:
¼ dl vand
¼ tsk salt
200 g frossen spinat
10 g smør
½ løg
100 g feta
Lidt muskatnød
Peber

Sådan gør du:
1)    Skil butterdejspladerne ad
2)    Kom vand, spinat og salt i en gryde og lad det koge op.
3)    Hæld vandet fra
4)    Hak løget og svits det i en gryde
5)    Tilsæt spinat, muskat og peber
6)    Del hver butterdejsplade i 4 stykker og rul hvert stykke lidt ud til ca et kvadrat
7)    Fordel fyldet på alle butterdejsstykkerne og kom lidt feta på
8)    Fold hjørnerne sammen således det bliver en lille butterdejsfirkant
9)    Pensel pakkerne
10) Bag dem i ovnen ved 175 grader i 20 min

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: