700 g kartofler
2 spsk olie
Salt og peber
700 g hvid fisk fx torsk
2 dl rasp
1 tsk groft salt
4 kværn peber
1 æg
4 spsk olie
Sådan gør du:
Pomfritter
1) Skræl kartoflerne og skær dem i tynde stave
2) Kom dem på en bageplade
3) Hæld olie, salt og peber på
4) Bage dem i ovnen i 30 min ved 250 grader
Fisk
1) Skær fisken i 6 cm brede stykker
2) Hæld rasp, salt og peber i en dyb tallerken
3) Slå ægget ud i en dyb tallerken og pisk det sammen med en gaffel
4) Vend først fisken i ægget og derefter i raspblandingen
5) Varm en pande op og kom olie på
6) Steg fisken 3 min på hver side på en pande
7) Serveres med citron og majonæse eller remoulade
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: