fredag den 28. oktober 2011

Fish and chips

700 g kartofler
2 spsk olie
Salt og peber

700 g hvid fisk fx torsk
2 dl rasp
1 tsk groft salt
4 kværn peber
1 æg
4 spsk olie

Sådan gør du:
Pomfritter
1)   Skræl kartoflerne og skær dem i tynde stave
2)   Kom dem på en bageplade
3)   Hæld olie, salt og peber på
4)   Bage dem i ovnen i 30 min ved 250 grader

Fisk
1)   Skær fisken i 6 cm brede stykker
2)   Hæld rasp, salt og peber i en dyb tallerken
3)   Slå ægget ud i en dyb tallerken og pisk det sammen med en gaffel
4)   Vend først fisken i ægget og derefter i raspblandingen
5)   Varm en pande op og kom olie på
6)   Steg fisken 3 min på hver side på en pande
7)   Serveres med citron og majonæse eller remoulade

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: