Fiskefrikadeller
½ kg lys fisk
1 løg
3 spsk hvedemel
3 spsk kartoffelmel
2 æg
3 spsk hakket frisk dild
1½ tsk groft salt
friskkværnet peber
1 dl mælk
1 løg
3 spsk hvedemel
3 spsk kartoffelmel
2 æg
3 spsk hakket frisk dild
1½ tsk groft salt
friskkværnet peber
1 dl mælk
Sådan gør du:
1) Se fileterne efter for ben og skær dem i mindre stykker
2) Rens og pil løget
3) Kom fisk og løg i en blender
4) Tilsæt mel, æg, dild, salt og peber
5) Rør fiskekød, løg, mel, æg, dild, salt og peber sammen i en røremaskine
6) Rør mælken i lidt efter lidt
7) Lad smørret gyldne i en pande og steg frikadellerne ved svag varme, ca. 8 min. på hver side.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: