fredag den 28. oktober 2011

Fiskfrikadeller

Fiskefrikadeller

½ kg lys fisk
1 løg
3 spsk hvedemel
3 spsk kartoffelmel
2 æg
3 spsk hakket frisk dild
1½ tsk groft salt
friskkværnet peber
1 dl mælk

50 g smør til stegning


Sådan gør du:
1)     Se fileterne efter for ben og skær dem i mindre stykker
2)     Rens og pil løget
3)     Kom fisk og løg i en blender
4)     Tilsæt mel, æg, dild, salt og peber
5)     Rør fiskekød, løg, mel, æg, dild, salt og peber sammen i en røremaskine
6)     Rør mælken i lidt efter lidt
7)     Lad smørret gyldne i en pande og steg frikadellerne ved svag varme, ca. 8 min. på hver side.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: