Marinade:
1 spsk olie
Saft fra ½ citron
¼ tsk salt
Peber
Lanser
450g kylling
1 peberfrugt
½ agurk
Tomater
12 Bambusspyd
Sådan gør du:
1) Pres citronen og hæld saften over i en skål
2) Kom olie, salt og peber i skålen
3) Skær kyllingen i tern (ca 1cm x 1cm)
4) Vend kyllingeternene i marinaden
5) Steg dem på en pande til de er lysebrune (ca 5 min på hver side)
6) Skyl grøntsagerne
7) Skær agurken og peberfrugten i tern
8) Sæt kylling og grøntsager på 12 bambusspyd
Solsikkeboller
5 dl lunken vand
500g mel
225g durummel
2 tsk salt
1 spsk olie
Sådan gør du.
1) Kom gær og vand i en skål
2) Opløs gæren
3) Kom olie og salt i
4) Kom durummel, mel og solsikkekerne i
5) Ælt dejen 100 gange
6) Form dejen til 12 boller og kom dem på en plade med bagepapir
7) Lad bollerne hæve i 15 min
8) Pensel bollerne med vand og drys lidt solsikkekerne på
9) Bag bollerne i 15 min ved 220 grader
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: