fredag den 28. oktober 2011

Slotsfrokost – lanser med solsikkebrød

Marinade:
1 spsk olie
Saft fra ½ citron
¼ tsk salt
Peber

Lanser
450g kylling
1 peberfrugt
½ agurk
Tomater
12 Bambusspyd

Sådan gør du:
1)      Pres citronen og hæld saften over i en skål
2)      Kom olie, salt og peber i skålen
3)      Skær kyllingen i tern (ca 1cm x 1cm)
4)      Vend kyllingeternene i marinaden
5)      Steg dem på en pande til de er lysebrune (ca 5 min på hver side)
6)      Skyl grøntsagerne
7)      Skær agurken og peberfrugten i tern
8)      Sæt kylling og grøntsager på 12 bambusspyd

Solsikkeboller
50 g gær
5 dl lunken vand
500g mel
225g durummel
75 g solsikkekerner
2 tsk salt
1 spsk olie

Sådan gør du.
1)      Kom gær og vand i en skål
2)      Opløs gæren
3)      Kom olie og salt i
4)      Kom durummel, mel og solsikkekerne i
5)      Ælt dejen 100 gange
6)      Form dejen til 12 boller og kom dem på en plade med bagepapir
7)      Lad bollerne hæve i 15 min
8)      Pensel bollerne med vand og drys lidt solsikkekerne på
9)      Bag bollerne i 15 min ved 220 grader

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: