tirsdag den 25. oktober 2011

Hindbærsnitter

275 g mel
175 g smør
75 g sukker
1/2 tsk hjortetaksalt
1 æg
1 tsk vanillesukker
3-4 dl hindbærsytetøj
Glasur
Krymmel eller frysetørrede hindbær og pistacienødder

Sådan gør du:
  1. Skær smørret i små tern og bland det med melet. Smuldr det godt sammen
  2. Tilsæt sukker, hjortetaksalt, æg og vanillesukker og ælt det godt sammen
  3. Lad det hvile i 1 time i køleskabet
  4. Del dejen i 4 potioner og rul det ud til lige store rektangler
  5. Bag dem i 25  min ved 175 grader
  6. Kom hindbærsyltetøj på  2 plader og læg låget på - lad kagerne køle af
  7. Kom glasur på og drys evt en krymmel eller frysetørrede hindbær og pistacienødder 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: