1 stor kylling - gerne en hane kylling
3 løg
3 fed hvidløg
3 gulerødder
1 persillerod
1 bakke champignoner
150 g bacon
1-2 liter rødvin
1 rosmaringren
1 spsk peberkorn
2 laurbærblade
1 bundt persille
lidt olie
2 tsk salt
Sådan gør du:
- Skær kyllingen ude i 8 stykker - lad kødet sidde på benene
- Pil løgene og skær dem i små både
- Skræl gulerødderne og persilleroden og skær dem i tern
- Hak hvidløget
- Rens champignonerne
- Brun kødet i lidt olie og tag dem op
- Sautér løget i fedtstoffet i gryden
- Tilsæt bacon lad det stege et par min
- Tilsæt kødet, gulerødder, persillerod, rosmarin, peberkorn, laurbærblade, hvidløg, salt og rødvin og lad det simre i 35 min.
- Kom svampene i og lad det simre i ydelige 30 min
- Smag til med salt og peber
- Drys hakket persille over
- Serveres med groft brød, kartoffelmos eller salat
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: