2 spsk olie
1 løg
2 fed hvidløg
½ chili
400 g kyllingefilet
1 peberfrugt
2 spsk østerssauce
1 spsk fiskesauce
1 tsk sukker
½ dåse ananas
1 forårsløg
2 spsk kokos
Ris se på pakken hvordan du skal gøre
Sådan gør du:
1)
Pil og hak løg og hvidløg
2)
Skær chilien i meget små tern
3)
Skær peberfrugten i tern
4)
Skær kyllingen i tern eller strimler
5)
Varm 1 spsk olie op i en gryde eller en wok
6)
Steg løg, hvidløg og chili i ca 1 min og tag det derefter
op og læg det på en tallerken
7) Kom 1 spsk olie i gryden og steg kyllingen til det
lysebrunt
8) Tilsæt peberfrugten og lad det stege lidt
9) Tilsæt løg, chili og hvidløg
10)
Kom østerssauce og fiskesauce i
11)
Tilsæt ananas
12)
Rist kokos på en tør pande til det er lysebrunt
13)
Skær forårsløget i tynde skiver
14)
Kom retten op i et fad og pynt med forårsløg,
cashewnødder og kokos
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: