mandag den 24. oktober 2011

Kylling med ananas og cashewnødder

80g cashewnødder
2 spsk olie
1 løg
2 fed hvidløg
½ chili
400 g kyllingefilet
1 peberfrugt
2 spsk østerssauce
1 spsk fiskesauce
1 tsk sukker
½  dåse ananas
1 forårsløg
2 spsk kokos

Ris se på pakken hvordan du skal gøre

Sådan gør du:
1)       Pil og hak løg og hvidløg
2)       Skær chilien i meget små tern
3)       Skær peberfrugten i tern
4)       Skær kyllingen i tern eller strimler
5)       Varm 1 spsk olie op i en gryde eller en wok
6)       Steg løg, hvidløg og chili i ca 1 min og tag det derefter op og læg det på en tallerken
7)      Kom 1 spsk olie i gryden og steg kyllingen til det lysebrunt
8)      Tilsæt peberfrugten og lad det stege lidt
9)      Tilsæt løg, chili og hvidløg
10)    Kom østerssauce og fiskesauce i
11)    Tilsæt ananas
12)    Rist kokos på en tør pande til det er lysebrunt
13)    Skær forårsløget i tynde skiver
14)    Kom retten op i et fad og pynt med forårsløg, cashewnødder og kokos

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: