mandag den 24. oktober 2011

Risotto med svampe og kylling


1 løg
2 porre
6 skiver bacon i tern
1 spsk olie
200g risottoris
8 dl vand
1 hønsebouillonterning
200g spinat
2 spsk parmasanost
300g kyllingefilet
150g svampe
1 spsk olie
Salt og peber

Sådan gør du:
1)    Pil og hak løget
2)   Rens porrerne godt og skær dem i tynde skriver
3)   Kom 1 spsk olie i en gryde og lade varme op
4)   Svits løg, porre og bacon –uden at det tager farve!!
5)   Bland risene i – rør det godt sammen, så alle riskornene er fedtet godt ind
6)   Kog vandet i elkedlen
7)   Opløs bouillonterningen i det kogende vand
8)   Kom bouillonen i gryden lidt ad gangen. Lad det derefter simre i 18 min.
9)   Kom ½ spsk olie på en pande
10) Drys kyllingefileterne med salt og peber
11)  Steg dem på panden i ca 6 min
12) Læg dem over på en tallerken
13) Rens svampene
14) Kom olie på panden og steg svampene
15) Vend spinatblade og parmesamosten i risottoen.
16) Læg kyllingen og svampene på

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: