1 løg
2 porre
6 skiver bacon i
tern
1 spsk olie
200g risottoris
8 dl vand
1
hønsebouillonterning
200g spinat
2 spsk parmasanost
300g kyllingefilet
150g svampe
1 spsk olie
Salt og peber
Sådan gør du:
1)
Pil og
hak løget
2)
Rens
porrerne godt og skær dem i tynde skriver
3)
Kom 1
spsk olie i en gryde og lade varme op
4)
Svits
løg, porre og bacon –uden at det tager farve!!
5)
Bland
risene i – rør det godt sammen, så alle riskornene er fedtet godt ind
6)
Kog
vandet i elkedlen
7)
Opløs
bouillonterningen i det kogende vand
8)
Kom
bouillonen i gryden lidt ad gangen. Lad det derefter simre i 18 min.
9)
Kom ½
spsk olie på en pande
10) Drys kyllingefileterne med salt og peber
11) Steg dem på panden i ca 6 min
12) Læg dem over på en tallerken
13) Rens svampene
14) Kom olie på panden og steg svampene
15) Vend spinatblade og parmesamosten i
risottoen.
16) Læg kyllingen og svampene på
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: