Dej:
600g
hvedemel
2 dl
olie
2 tsk groft
salt
2 dl vand
Sådan gør
du:
1) Bland mel, olie, salt og vand godt
sammen
2) Lad dejen hvile
Fyld:
250 g oksekød
1 løg
1 fed
hvidløg
1 revet
gulerod
½ tsk
spidskommen
½ tsk karry
½ tsk revet
ingefær
Salt og
peber
Sådan gør
du:
1) Pil og hak løget
2) Pres hvidløget
3) Skræl guleroden og riv den på et
rivejern
4) Kom olie i en gryde
5) Tilsæt karry og spidskommen og
”brænd” det af
6) Tilsæt løgene og hvidløget og lad det
stege i 2-5 min
7) Brun kødet
8) Tilsæt gulerod og revet ingefær
9) Smag til med salt og peber – evt
chili
Lav
samosaerne
1) Del dejen i 8 stykker
2) Rul dem flade med en kagerulle
(cirkelformet)
3) Skær cirklen over på midten
4) Læg fyld på halvdelen/i midten
5) Fold dejen henover fyldet
6) Tryk alle kanter med en gaffel
7) Pensel med olie – kan undlades!
8) Bag dem i ovnen ved 200 graden i 20
min
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: