fredag den 28. oktober 2011

Kyllingesuppe med karry og kokos

1 kg kyllingelår
1 spsk olie
1 løg
2 fed hvidløg
3 gulerod
1 squash
4 spsk karry
1 liter vand
1 bouillonterning
1 dåse koksmælk
1 tsk salt
4 kværn peber

Sådan gør du:
1)    Skræl gulerødderne
2)    Pil og hak løget
3)    Skær grøntsagerne i tern
4)    Kom olie i en stor gryde
5)    Kom kyllingelårene i , og brun dem – de må ikke blive alt for mørke
6)    Skær løg og gulerødderne i tern
7)    Kom karry, løg og presset hvidløg i gryden og rør det godt sammen til karryen er fordelt
8)    Tilsæt vand og bouillonterningen
9)    Kog det ca en time
10) Tag kyllingen op og pil kødet af
11) Tilsæt kokosmælk og squash
12) Kom kødet i suppen og lade et simre i 7 min
13) Tilsæt salt og peber

2 kommentarer:

  1. Hejsa.
    Skøn opskrift. Nem at lave og faktisk også dejlig sund. Jeg valgte at bruge light kokosmælk i stedet for almindelig for at gøre den endnu sundere. - Og det smagte helt fint.
    Og derudover puttede jeg også lidt chili i retten for at give lidt ekstra smag. Det kan også anbefales, hvis man er til stærk mad.
    Mvh. Malene

    SvarSlet
  2. Kære Malene
    Tak for din kommentar.
    Det lyder rigtigt dejligt med lidt chili. Jeg bruger til tider også light kokosmælk - de har en i Irma som er rigtig god og man kan ikke smage det er light.
    Mvh Mette

    SvarSlet

Skriv endelig en kommentar: