tirsdag den 25. oktober 2011

Krydderketchup


300 g solmodne tomater
1 æble
1/2 løg
1/2 rød peberfrugt
1/2 dl æble eddike
70 g sukker
1/2 tsk groft salt
10 kværn peber
1/2 tsk chili
2 fed hvidløg
1 tsk karry
1/2 tsk paprika
2 spsk olie

Sådan gør du:
1)    Rens tomater, løg, peberfrugt, hvidløg og æbler
2)   Skær dem i tern
3)   Kom olie og karry i en gryde og varm det op
4)  Sautér dem i et par minutter – det må ikke bliver brunt!
5)   Når det er mørt tilsættes eddike og sukker og lad det simre i 20 min
6)  Tilsæt salt, peber, paprika og chili
7)  Blend det med en stav blender
8)   Smag ketchuppen til

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: