mandag den 24. oktober 2011

Gulerodskage med frosting

3 gulerødder
1 dl nødder
2 æg
3 dl farin
2 ½ dl hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk kanel
1 tsk vanillesukker
1 knsp salt
1 dl olie

Sådan gør du:
1)      Skræl gulerødderne og riv dem på et rivejern
2)      Hak nødderne
3)      Pisk æg og farin sammen med en elpisker i 5 min
4)      Tilsæt mel, bagepulver, kanel, mel, salt og vanillesukker
5)      Tilsæt olie og revne gulerødder
6)      Kom bagepapir i en form
7)      Hæld dejen i formen
8)      Bag kagen i ca 30 min ved 175 grader 

Frosting
150g neutral flødeost
50g smør
250g flormelis

Sådan gør du:
1)      Pisk flødeosten blød med en elpisker
2)      Tilsæt smør og flormelis
3)      Smør det på kagen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: