12 stk
forårsrulledej
Fyld
100 g hvidkål
1
gulerod
50 g bønnespirer
6 g risnudler
1 fed
hvidløg
1 løg
1 spsk
soja
¼ tsk
chili
1 dl olie til stegning
Sådan
gør du:
1)
Skær
hvidkålen i tynde strimler
2)
Pil
og hak løg og hvidløg
3)
Skræl
og riv guleroden
4)
Vask
bønnespirerne
5)
Kog
risnudlerne som anvist på pakken
6)
Kom
olie i en gryde
7)
Svits
løg og hvidkål i 5 min
8)
Tilsæt
gulerod og hvidløg og ladet steg i 2 min
9)
Tilsæt
bønnespirer, risnudler soja og chili
10) Smag til med salt og peber
11) Lav forårsrullerne
12) Steg dem gyldne i olie på en
pande
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: