mandag den 24. oktober 2011

Forårsruller med risnudler og grøntsager


12 stk forårsrulledej

Fyld
100 g hvidkål
1 gulerod
50 g bønnespirer
6  g risnudler
1 fed hvidløg
1 løg
1 spsk soja
¼ tsk chili
1 dl olie til stegning


Sådan gør du:
1)    Skær hvidkålen i tynde strimler
2)    Pil og hak løg og hvidløg
3)    Skræl og riv guleroden
4)    Vask bønnespirerne
5)    Kog risnudlerne som anvist på pakken
6)    Kom olie i en gryde
7)    Svits løg og hvidkål i 5 min
8)    Tilsæt gulerod og hvidløg og ladet steg i 2 min
9)    Tilsæt bønnespirer, risnudler soja og chili
10) Smag til med salt og peber
11) Lav forårsrullerne
12) Steg dem gyldne i olie på en pande

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: