1 pakke bacon
400 g pasta
1 bund persille
3 past. æggeblommer
1,5 dl fløde
2 spsk revet parmesanost
1,5 liter vand+ 1,5 spsk salt
Persille
Sådan gør du:
1) Hæld 1,5 liter vand i en gryde og tilsæt 1,5 spsk salt – bring vandet i kog
2) Når vandet koger skal pastaen i og koge i ca 9-10 min – smag på det, så du er sikker på det er kogt.
3) Når pastaen er kogt skal du hælde det op i et dørslag, så vandet kan løbe fra
4) Skær baconen i tern
5) Varm en stor pande op
6) Steg baconen sprød
7) Tilsæt pastaen og rør det godt sammen
8) Bland æggeblommer og fløde sammen i en lille skål
9) Kom ægge/flødemassen over spaghettien og rør hurtigt rundt, så det fordeler sig over det hele
10) Skyl persillen
11) Hak persille i meget små stykker
12) Smag til med salt og peber
13) Drys revet parmesan og persille over retten
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: