søndag den 23. oktober 2011

Cabonara


1 pakke bacon
400 g  pasta
1 bund persille
3 past. æggeblommer
1,5 dl fløde
2 spsk revet parmesanost
1,5 liter vand+ 1,5 spsk salt
Persille

Sådan gør du:
1)    Hæld 1,5 liter vand i en gryde og tilsæt 1,5 spsk salt – bring vandet i kog
2)   Når vandet koger skal pastaen i og koge i ca 9-10 min – smag på det, så du er sikker på det er kogt.
3)   Når pastaen er kogt skal du hælde det op i et dørslag, så vandet kan løbe fra
4)   Skær baconen i tern
5)   Varm en stor pande op
6)   Steg baconen sprød
7)   Tilsæt pastaen og rør det godt sammen
8)   Bland æggeblommer og fløde sammen i en lille skål
9)   Kom ægge/flødemassen over spaghettien og rør hurtigt rundt, så det fordeler sig over det hele
10) Skyl persillen
11)  Hak persille i meget små stykker
12) Smag til med salt og peber
13) Drys revet parmesan og persille over retten

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: