fredag den 28. oktober 2011

Rodfrugter i kokosmælk

750 g rodfrugter: persillerod, pastinak, knoldselleri og jordskokker
1 spsk olie
2 hakkede Løg
20 g ingefær
1 udkernet, finthakket rød chili
2 fed knust hvidløg
1 tsk karry
1 dåse kokosmælk
1 tsk salt og lidt peber

Sådan gør du:
1)    Skyl og skræl rodfrugterne
2)    Pil og hak løget
3)    Skræl og riv ingefær
4)    Pres hvidløget
5)    Skær rødder og knolde i passende ens stykker – ikke for små ca 2cmx2cm
6)    Varm olien i en gryde og sauter løg, ingefær, chili, hvidløg og karry heri et par minutter
7)    Bland rodfrugterne i og tilsæt kokosmælk
8)    Lad det små koge i 10 til 15 min – de skal være møre, men stadig have bid
9)    Smag til med salt og peber
10) Serveres med kogte ris

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: