2 fed hvidløg
1-2 chilier
1/2 peberfrugt
1 gulerod
250 g
hakket oksekød
1 spsk olie
1 dåse kidneybønner
1 dåse hakkede tomater
½ tsk spidkommen
½ tsk oregano
¼ tsk kanel
1 laurbærblad
½ tsk salt
5 kværn peber
Sådan gør du:
1) Pil
og hak løget
2) Pil
hvidløget og pres det med en hvidløgspresser.
3) Flæk
chilierne og skrab kernerne ud. Hak dem i små tern
4) Skrab
kernerne ud af peberfrugten og skær den i tern
5) Skræl
guleroden og riv den på et rivejern
6) Kom
olie i gryden og steg løget i ca 3 min
7) Tilsæt
kød og hvidløg og lad det stege til kødet er brunt
8) Tilsæt
chili, peberfrugt, gulerod og hakkede tomater og lad det simre i 10 min
9) Åbn
dåsen med kidneybønner og hæld dem i en si, så vandet løber fra.
10) Tilsæt
krydderier og bønner til retten. Lad det koge i 20 min.
11) Smag til
med salt og peber
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: