Dej
350 g mel
25 g smør
25 g gær
2 dl mælk
1 tsk kardemomme
¼ tsk salt
Fyld
100 g smør
150 g brun farin
2 spsk sirup
1 spsk kagecremepulver
Sådan gør du
1)
Smelt smørret i en gryde, når det er smeltet tilsættes
mælken
2)
Blandingen skal være lunken
3)
Kom gæren op i en skål og tilsæt mælkeblandingen
4)
Rør gæren ud
5)
Kom kardemomme og salt i
6)
Kom melet i lidt adgangen
7)
Ælt dejen 100 gange
8)
Tril dejen til en kugle og rul den ud til den har en
diameter på 30 cm
9)
Lad det hæve i 15 min
10)
Kom smør, farin og sirup i en gryde og lad det smelte
11)
Tilsæt kagecremen
12)
Prik med fingrene nogle huller i dejen
13)
Fordel fyldet på dejen pas på at det ikke flyder ud over kanten
14)
Bag kagen i 15 min ved 225 grader
15) Pynt med "Matador mix"
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: