fredag den 28. oktober 2011

Tomatmarmelade

400g tomater
1 rød peberfrugt
300g sukker
½ dl balsamico eddike
Skal fra 2 lime
Skal fra 1 appelsin
Saft fra en appelsin
¼ tsk peber
¼ tsk chili
1 vanillestang
2 tsk geleringmiddel
Atamon

Sådan gør du:
1)    Skær tomaterne i kvarte
2)    Flæk peberfrugten og tag kernerne ud og skær den i tern
3)    Riv skallen af lime og appelsinen med et rivejern
4)   Flæk vanillestangen og skrab kornene ud
5)    Bland tomater, peberfrugt, sukker, vanillestang, eddike, lime, appelsin og chili sammen i en gryde og lad det koge i 15 min
6)    Tilsæt peber
7)    Blad geleringsmiddel med 2 tsk sukker og tilsæt det. Lad det derefter koge i 2 min
8)   Kom det i atamonskyllede glas

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: