mandag den 31. oktober 2011

Varm kartoffelsalat

1 kg kartofler
3-4 løg
1 dl æbleeddike
1/2 dl sukker
2 dl fløde
1 tsk salt
7 kværn peber
2 tsk grov sennep

Sådan gør du:
  1. Skræl karoflerne
  2. Kog dem i 15-20 min og lad dem køle af
  3. Pil løgene og skær dem i skiver
  4. Sautér løgene i lidt smør eller olie til de er klare - ca 5 min uden de tager farve
  5. Tilsæt eddike og lad det simre i 5 min
  6. Tilsæt sukker, fløde, salt og peber og lad det simre i 2 min
  7. Til sidst tilsættes skiveskåret kartofler 
  8. Lad det kog sammen
  9. Smag til med sukker, salt og peber evt lidt sennep
  10. Serveres sammen med medister, frikadeller eller pølser samt rødbedesalat

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: