tirsdag den 25. oktober 2011

Rødkålssalat

1/4 rødkålshoved
2 æbler
1/2 dl tørrede tranebær
1 dl afskallede hasselnødder

Dressing
1 spsk honning
2 spsk æbleeddike
1 sps raspolie
1 tsk sennep
Lidt salt og peber

Sådan gør du
  1. Snit rødkålen meget fint
  2. Skær kernehuset fra æbler og skær det derefter i tern
  3. Lav dressingen - alle ingredienserne røres sammen
  4. Kom rødkål og æbler op i en skål og hæld dressingen over
  5. Pynt med hasselnødder og tranebær

2 kommentarer:

  1. Lyder rigtig dejligt. Hvordan vil du anbefale mængder af ingredienser til 20 pers. (både salat og dressing)?

    SvarSlet
  2. Kære Jesper
    Jeg ville mene, at 3/4 rødkålshoved var passende og derefter 3 ganger du hele opskriften med 3.
    God fornøjelse!

    KH Mette

    SvarSlet

Skriv endelig en kommentar: