tirsdag den 25. oktober 2011

Braiseret rådyrbov

2 rådyrbov
2 løg
2 fed hvidløg
2 gulerødder
1 spsk peberkorn
2 laurbærblade
2 kviste timian
1 rosmaringren
3 dl hvidvin
2 dl vand
1 tsk salt

2 hakkede  løg
2 fed hvidløg
2 spsk tomat puré
25 g smør

evt æbleeddike
Sådan gør du
  1. Pil 2 af løgene og del dem i kvarte
  2. Skær gulerødderne i grove stykker
  3. Kom rådyr,2 løg, 2 fed hvidløg, gulerødder, peberkorn, laurbærblade, timian, rosmarin, hvidvin, vand og salt i en bradepande.
  4. Dæk det til med sølvpapir
  5. Sæt det i ovnen i 6 timer ved 110 grader
  6. Hæld skyen gennem en si
  7. Pil kødet fra
  8. Smelt smørret i en gryde
  9. Sautér løg og hvidløg
  10. Tilsæt kød, sky og tomatpuré og lad det simre i 1 time
  11. Smag til med salt og peber og evt lidt æbleeddike
  12. Server med kartoffelmos og surt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: