2 løg
2 fed hvidløg
2 gulerødder
1 spsk peberkorn
2 laurbærblade
2 kviste timian
1 rosmaringren
3 dl hvidvin
2 dl vand
1 tsk salt
2 hakkede løg
2 fed hvidløg
2 spsk tomat puré
25 g smør
evt æbleeddike
Sådan gør du
- Pil 2 af løgene og del dem i kvarte
- Skær gulerødderne i grove stykker
- Kom rådyr,2 løg, 2 fed hvidløg, gulerødder, peberkorn, laurbærblade, timian, rosmarin, hvidvin, vand og salt i en bradepande.
- Dæk det til med sølvpapir
- Sæt det i ovnen i 6 timer ved 110 grader
- Hæld skyen gennem en si
- Pil kødet fra
- Smelt smørret i en gryde
- Sautér løg og hvidløg
- Tilsæt kød, sky og tomatpuré og lad det simre i 1 time
- Smag til med salt og peber og evt lidt æbleeddike
- Server med kartoffelmos og surt
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: