4 spsk. olivenolie
2 tsk. revet frisk ingefær
Fint revet skal af en appelsin
4 fed hvidløg pillet og revet
250 g skrællede kartofler
8 skrællede gulerødder
2 dl vand
1,5 l grønsagsbouillon
Salt & peber
Evt. chili, spidskommen eller fennikelfrø
2 tsk. revet frisk ingefær
Fint revet skal af en appelsin
4 fed hvidløg pillet og revet
250 g skrællede kartofler
8 skrællede gulerødder
2 dl vand
1,5 l grønsagsbouillon
Salt & peber
Evt. chili, spidskommen eller fennikelfrø
Sådan gør du:
1) Skræl
kartofler og gulerødder
2) Skær
dem i små tern
3) Lun
olivenolie i en gryde, tilsæt ingefær og appelsinskal samt hvidløg – alle tre
ingredienser revet fint
4) Tilsæt
efter ca. 1 minut kartofler og gulerødder, efter endnu et minut tilsættes ca. 2 dl vand.
5) Det
hele koger i ca. 5 minutter, hvorefter grønsagsbouillonen tilsættes.
6) Lad
det koge i 20 min
7) Blend
suppen, og smag til med salt og peber.
8) Ønskes
en mere karakteristisk suppe kan de nævnte krydderier tilsættes samtidig med
ingefær og appelsinskal.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: