2 dl perlerug,men andre kerner som byg eller spelt kan også bruges
Vand
1 spsk
salt
Sådan
gør du:
1)
Skyl
rugen og kog den i rigeligt, letsaltet vand, til den er mør. Det tager cirka 20
minutter. Dræn vandet fra den, men gem det.
Lav
rug-ottoen færdig
1 løg
1 fed
hvidløg
2 spsk
olie
200 g spinat
¼ pk
mascarpone eller neutral flødeost
50 g parmesan
Lidt
kogevand fra rugen ca 1/2 dl
1) Sautér hvidløg
og løg i olie på en varm pande. De skal ikke tage farve, men bare klare lidt.
2) Kom spinat på
og lad den akkurat falde sammen.
3) Kom mascarpone
og kogte perlebyg på panden. Lad det hele smelte sammen, spæd eventuelt med en
smule af kogevandet fra rugen.
4) Tilsæt
parmesan og smag til med salt og peber.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: