mandag den 24. oktober 2011

Rugotto


2 dl perlerug,men andre kerner som byg eller spelt kan også bruges
Vand
1 spsk salt

Sådan gør du:
1)    Skyl rugen og kog den i rigeligt, letsaltet vand, til den er mør. Det tager cirka 20 minutter. Dræn vandet fra den, men gem det.

Lav rug-ottoen færdig
1 løg
1 fed hvidløg
2 spsk olie
200 g spinat
¼ pk mascarpone  eller neutral flødeost
50 g parmesan
Lidt kogevand fra rugen ca 1/2 dl

1)    Sautér hvidløg og løg i olie på en varm pande. De skal ikke tage farve, men bare klare lidt.
2)    Kom spinat på og lad den akkurat falde sammen.
3)    Kom mascarpone og kogte perlebyg på panden. Lad det hele smelte sammen, spæd eventuelt med en smule af koge­vandet fra rugen.
4)    Tilsæt parmesan og smag til med salt og peber.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: